Diensten

De dynamiek van sport, grote publieksevenementen en culturele festivals spreekt mij erg aan. U kunt FotoKlick Fotografie daarom aantreffen bij uiteenlopende (sport)events in het Noorden van het land, zowel in opdracht van de organisatie als op eigen initiatief. Ik ben vaste huisfotograaf van de 7KM van Martenshoek en Brandweer Groningen.

Ook media maken graag gebruik van mijn diensten. Ik reageer snel op fotoverzoeken en afspraken worden nagekomen. Redacties weten dat ze altijd op mij kunnen rekenen.

Verder maakt het bedrijfsleven graag gebruik van de diensten van FotoKlick Fotografie. Kwaliteit overtuigt en ik weet de meerwaarde van iedere onderneming uit te lichten in aantrekkelijk beeldmateriaal. Ik word door ondernemingen en overheidsinstellingen ook ingehuurd voor allerlei soorten bedrijfsfotografie, zoals reportages, bedrijfsfeesten en -recepties. Makelaars kunnen een beroep op mij doen voor woningfotografie.

Mensen voor de lens vervelen nooit. Eigenlijk is hiermee mijn werk als fotograaf begonnen. Mijn familie waardeerde mijn portretten altijd enorm. Daardoor voelde ik me aangemoedigd om ook professioneel te gaan fotograferen.
Behalve mijn eigen familie, kinderen en kleinkinderen vind ik het ontzettend leuk om ook voor anderen mooie babyfoto’s, kinderfoto’s en (familie)portretten te maken. Dit kunnen ook social media-foto’s zijn of een mooi portret voor uw cv.
Daarnaast doe ik model shoots en diploma-uitreikingen.

Neem voor meer informatie gerust contact met mij op via e-mail of telefoon.